Nedávno som si stihol najnovší Forge ( 31.2.0 ) a do nej som si nainštaloval módy ako Minimapu, Just enough items a optifine. Chcel som sa pripojiť ale akonahle som sa pripojil hned n´ma to vyhodilo s napísom: Ilegal packet received, terminating connection. Skúšal som dostrániť všetky módy, shadery a pod. no až keď som skúšal čistý Minecraft, tak až vtedy mi to išlo. Ďakujem vopred za všetky odpovede. PS: Prikladám foto čo mi napíše ked sa skúsim pripojiť.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ilegal packet received
- Zakladatel tématu MasterWhisper99
- Start date
Nedávno som si stihol najnovší Forge ( 31.2.0 ) a do nej som si nainštaloval módy ako Minimapu, Just enough items a optifine. Chcel som sa pripojiť ale akonahle som sa pripojil hned n´ma to vyhodilo s napísom: Ilegal packet received, terminating connection. Skúšal som dostrániť všetky módy, shadery a pod. no až keď som skúšal čistý Minecraft, tak až vtedy mi to išlo. Ďakujem vopred za všetky odpovede. PS: Prikladám foto čo mi napíše ked sa skúsim pripojiť.
Problém bude v Optifinu, zkus starší verzi co podporuje Forge... Bohužel s tím nelze ze strany serveru moc dělat. Nejspíše to bude problém mezi Optiifne, Forge a možná i serverem jako takovým, každopádně s tím asi moc nic neudělám. Musíš počkat až vyjde novější verze.. Přeci je jen je ten Optifine stále v pre verzích takže není úplně odladěn.
Dobre, ďakujem.Problém bude v Optifinu, zkus starší verzi co podporuje Forge... Bohužel s tím nelze ze strany serveru moc dělat. Nejspíše to bude problém mezi Optiifne, Forge a možná i serverem jako takovým, každopádně s tím asi moc nic neudělám. Musíš počkat až vyjde novější verze.. Přeci je jen je ten Optifine stále v pre verzích takže není úplně odladěn.